Esquiada 2020

Aquest any un any més celebrem una nova esquiada aprofitant el dia lliure elecció que celebren els centres educatius de l’Anoia.

Com cada any, sortirem ben d’hora al matí,a les 6,30h de l’Estació de Busos d’Igualada, per poder ser àgils amb el lloguer i poder començar a esquiar en la major brevetat i aprofitar bé el dia. Els nois i noies es recomanable que vagin canviats. Quan arribem al Pla de Masella esmorzem i deixem la bossa amb el dinar perquè no haguem d’esquiar carregats.

Després d’esmorzar, ens dirigirem cap al lloguer per grups amb els monitors especialistes amb qui fareu curset les dues primeres hores. Quan acabeu les dues hores els que puguin esquiar sols, a gaudir de la neu sempre amb companyia (sempre recomanem que vagin amb grups). Els qui no esquieu sols ho fareu amb els monitors.

A les 13,30h tindrem 30′-45′ per recollir el dinar ja que obrirem el bus per agafar el dinar.

Després una estona per seguir esquiant fins les 16,45h hora màxima per retornar el material.

Abans de la sortida organitzarem una trobada virtual per explicar el funcionament correctament.

La VIII Edició de la Jornada d’esports

El passat divendres 5 de Juliol, es va celebrar a l’Estadi Atlètic d’Igualada la VIII edició de la Jornada d’esports, organitza’t pels joves d’Activa’t.

Més de 90 persones van participar en la gimcana organitzada per alguns joves del casal del Pere Vives, mentre que la resta van concursar-hi juntament amb els nois i noies de les diverses fundacions que hi van acudir.

La jornada va durar tot el matí i va alternar jocs d’aigua per refrescar-nos i jocs d’habilitats, va ser molt especial per a tothom i sol ser una activitat de les que més agraden dins del programa d’Activa’t.

Des d’Anima’ns volem donar les gràcies a la Fundació Mas Albornà, a la Fundació Privada Auria, a l’Associació APINAS, a l’Associació Alba i als joves d’Activa’t per fer possible l’èxit d’aquesta jornada un altre any.

Obrim inscripcions

A punt per arribar a l’abril, ja us obrim les inscripcions. No us n’arrepentireu!

Apunteu-vos a la plataforma d’inscripcions. AQUÍ

Esquiada 8 de Febrer

Hola a totes i a tots!!

Com que ens agrada no parar les activitats i tenim dues dates de festa per lliure disposició, us fem dues propostes d’esquiada!

🔷Divendres 8 de febrer (cal retornar la butlleta abans del 28 de Gener)
🔷Dilluns 4 de març (cal retornar la butlleta abans del 22 de Febrer)

Aquí teniu les inscripcions         8 de Febrer              4 de Març

Us adjutem la informació

3a setmana. Enlairant-nos!

Nova setmana d’Activa’t. Una setmana espectacular on entre totes i tots hem aconseguit gaudir-la i viure-la intensament.

Vam arrencar el dilluns, com és habitual amb dinàmiques d’inici de setmana que, com cada setmana, apropen i ajuden a connectar totes les generacions dels activa’ts entre elles. Després de les activitats, vam decidir els grups d’activitats que fariem dimarts i dijous i de l’activitat del dimecres. Vam acabar el matí a l’Infinit on vam fer Aquagym amb l’Edu, un crack de l’aigua i la música.

Dimarts i dijous vam començar el matí amb les tecnificacions. Aquest cop de Pàdel, Flag i Natació Sincronitzada que, gràcies al compromís amb els joves de l’Arnau, el David i la Meritxell, va ser fantàstic. Va ser fantàstic. A aquest compromís amb l’Activa’t també s’hi ha de sumar el de l’Anoia Club Gimnàstic i el de Can Busqué, que un cop més ha col·laborat amb nosaltres.

Divendres, va ser un dia especial: vam fer un un “3×3” de bàsquet que va acabar guanyant l’equip format pel Nil i companyia. Com a campions van enfrontar-se contra els monitors que tot i la seva entrega no van aconseguir superar-los.

Per desgràcia, la setmana vinent tindrem alguns activa’ts que ja no vindran. Us enviem una forta abraçada i us desitgem que tingueu un bon estiu!

I els que us quedeu una setmana més, prepareu-vos per aquesta darrera, serà tant o més intensa que les altres.

Activa’t 2a setmana. Energia i pas endavant

Des de fa uns anys, la segona setmana sempre ha estat molt potent i en aquesta edició no ha estat una excepció.

Un nou dilluns començava amb més enregia que l’anterior. A primera hora, arrencavem les ja conegudes dinàmiques de cohesió grupal amb molts somriures i entusiasme. Les ganes i emocions van durar tot el matí, que vam acabar a l’Infinit fent activitat partida. La meitat del Mario va gaudir de CXWORK i la de l’Edu va fer una classe de Body Combat.

El dimarts i el dijous vam fer el mateix. Vam començar el dia amb tres tecnificacions difernts: Amb el Maure vam fer Judo; amb la Mercè una gran classe d’Acroioga; i finalment, un grup es va desplaçar fins a Can Busqué per practicar el Pàdel.

El dimecres varem sortir d’excusrió. El destí va ser “El Llac” de Navarcles, allà ens esperava el Mingu i el seu equip de monitors per oferir-nos tres activitats: patinet, tirolina i canoa. Va ser una activitat diferent molt entretinguda i interessant.

Finalment, vam tancar la setmana de forma immensa. Els nois i noies d’Activa’t van organitzar la Jornada d’Esport inclusiu en la qual van assistir-hi fins a quatre fundacions. Va ser un plaer un any més!