Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

Arrenca la primera setmana a activa’t igualada. Un estiu atípic

Us adjuntem l’enllaç amb totes les setmanes

Qui ens ho hagués dit… Qui ens ho hagués dit ara fa 6 mesos que hauríem viscut tot això… Qui ens hagués dit ara fa 3 mesos que podríem tirar l ’Activa’t endavant… I vés a saber  encara que  ens queda per viure que potser quan aquest casal acabi coneixerem…

I és que ha sigut un any tan diferent… En alguns casos ha sigut un any necessari, de persones que han tingut temps per trobar-se amb si mateixes, famílies que després de molt de temps han pogut tornar a estar junts,.. Però alhora un any tan devastador en molts altres sentits, el de prohibir als nens i nenes veure als seus amics, el sortir al carrer a jugar, el anar a l’escola,… Drets fonamentals per a tots els infants.

Però, per sort, sembla que tot això ja s’ha acabat i per fi, després de varis mesos d’incertesa, sembla que l ‘Activa’t  2020 serà  100% una realitat!! I és que ara sembla quelcom lògic, però no us podeu arribar a imaginar la quantitat de coses que s’han hagut de canviar, ajustar, consultar protocols, activitats que no es poden fer,… La incertesa de no saber cap on anava aquest vaixell carregat d’il·lusions, que finalment dilluns arribarà a port!

I totes aquestes incerteses ens han fet més forts, ens han fet buscar una manera de realitzar un casal més ‘’nostre’’, sense recórrer tant a activitats externes i confiant en el fer dels joves per gaudir i passar-s’ho bé, que no dubtem en que així serà!

Sincerament, estic molt il·lusionat i expectant per a que arribi ja la setmana que ve, i espero que vosaltres també!

Ens veiem dilluns!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies