Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

el Korfball, l’aliat per mantenir la distància de seguretat

Maure Vidal |Comunicació Anima’ns

Portem uns quants dies treballant per adaptar les activitats a un estiu, amb una nova normalitat, un estiu especial i alhora important.

En una de les reunions que varem tenir de preparació i programació de les activitats va sortir que enguany, seria una gran oportunitat per practicar esports d’equip com el Korfball, que ja d’entrada la normativa t’impossibilita del contacte i només hauríem de demanar que la distància mínima hauria de ser d’un metre i mig.

El resum de tot, és que enguany a l’estiu hi haurem de posar creativitat. Haurem de fer propostes diferents, però singulars i que marquin un abans i un després i que sobretot facin gaudir d’un estiu #activat a tots els nostres joves. Us hi esperem!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies