Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

A Castellolí, fem Activa’tAulí

Premsa Anima’ns| Tot i que encara no hem entrat a la fase 1 de desescalada. Esperem que la situació millori i a l’estiu puguem està tots i totes, gaudint de les activitats de lleure i esport.

Enguany, l’Ajuntament de Castellolí ens ha fet confiança per promoure una de les activitats que més tirada ha tingut a la última dècada a Igualada. Per això hem creat un projecte únic i singular a Castellolí amb aquest Activa’t Aulí.

Per desenvolupar el projecte, hem seleccionat una de les persones que coneix extensament el projecte de l’Activa’t. Primer com a monitor en pràctiques i després com a monitor, aquest es l’Ivan Mateu. Tècnic en Animació d’Activitats Fisicoesportives qui coordinarà i guiarà els joves en aquestes activitats.

Les inscripcions les obrirem properament, però ara ja podeu consultar una programació provisional a l’espera d’adaptar-la si és convenient per les recomanacions sanitàries. No us ho perdeu! Aquest estiu a ACTIVA’T AULÍ, ho petarem molt.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies