Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

PRIMERA SETMANA ACTIVA’T AULÍ

Contents no, contentíssims d’aquesta primera setmana de projecte a Activa’t Aulí.

L’Activa’t Aulí va donar el tret de sortida el passat 13 de juliol amb una setmana plena d’activitats, majoritàriament esportives, on els joves de Castellolí, sota prèvia inscripció, hi van participar i van gaudir d’allò més.

Amb les inscripcions tancades a 30 participants per temes organitzatius, els joves varen poder gaudir de les pistes de pàdel i tennis, activitats a la pista esportiva, piscina diària, inflable refrescant, inflable a la piscina, sortida a Montserrat per escalar i gimcana pel poble.

L’equip organitzatiu valora molt positivament l’activitat. En primer lloc, pel bon rotllo entre tots els i les participants i en segon per la bona acceptació de totes les activitats. Unes activitats que no serien el que són sense la implicació i col·laboració de l’Ajuntament de Castellolí.

Seguim amb la segona setmana, ACTIVA’T AULÍ!!!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies