Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

El jovent, la nostra energia per l’estiu

Un any més estem treballant amb un estiu ple d’activitats, un estiu ACTIVA’T. I aquest any estarem actius de moltes formes.

Activa’t neix el 2011, a Igualada, per donar resposta a una necessitat. L’impulsem per cobrir la necessitat que els joves de més de 14 anys tinguin alguna activitat d’estiu esportiva. Al llarg dels anys, prop de 500 joves han passat per les activitats de l’Activa’t. Una responsabilitat i alhora un orgull.

A l’any 2020, els Ajuntaments de Santa Margarida de Montbui i Castellolí també ens han fet confiança i ens faran organitzar el mateix esdeveniment a dues seus noves, que sumades a la iniciativa que us presentàvem fa uns dies fa que tinguem fins a quatre activitats amb la marca ACTIVA’T.

Malgrat la incertesa actual, el moment actual, pensem i treballem amb un estiu especial, el nostre 10è estiu amb vosaltres i amb un treball en equip i col·laboratiu que provoca que hi haurà propostes que es podran compartir, les millors propostes les podran gaudir tots els i les ACTIVA’TS.

Al capdavant de l’Activa’t, tenim els i les millors professionals com: en Bernat que supervisarà totes les activitats que tenim plantejades a l’Activa’t Montbui; en Pau i en Quim fent de tàndem a l’Activa’t Igualada; l’Ivan i el Nil plantejant el MINI-activa’t (per a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys) i l’Ivan que també dirigirà l’Activa’t Castellolí. Gràcies per la vostra implicació, sou els fonaments del nostre gran estiu. I si el nostre gran estiu, el compartim amb els i les nostres activa’ts farem entre totes i tots UN GRAN ESTIU ACTIVA’T.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies