Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

Activa’t 1a setmana. Passa gegant

Un any més ha arrencat l’Activa’t amb l’objectiu, novament, de fer passar amb els joves d’Igualada i comarca un estiu diferent, significatiu, esportiu, amb molta diversió i amb píndoles formatives.

La primera setmana, activa’t ha contingut una sèrie d’activitats. El dilluns l’arrencàvem amb la força justa i limitada, semblava que els nois i noies no feien honor al nom de l’activitat. A partir de les 11,30h la cosa és va animar i activar de cop. La Rocío a l’institut fent una magistral classe de Zumba amb el sector més femení i l’Edu al Gimnàs Infinit fent una classe de Spinning posaven a prova als nostres activa’ts.

El dimarts, i també dijous, varem tenir una activitat força semblant. Els joves varen poder escollir entre fer activitat a Ingravita o participar del campionat de Spikeball-Tennis Taula que vam fer a l’Institut. Les dues activitats van ser molr enriquidores i van ser complementades per l’activitat de Percussió Corporal, amb en Kike Cuadros el dimarts. Dijous ens va visitar en Quim Vich que ens va preparar una activitat d’orientació.

 

I el darrer dia de la setmana, el vam viure uns pocs però va ser molt especial. Vam ser amb Gent Gran, també Gran Gent, a les residències del Pare Vilaseca i de Vilanova Amavir. Va ser molt gratificant i espectacular la dedicació i atenció que van prestar els joves amb la gent gran. El dia el vam acabar a Infinit.

Voleu veure com?

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies