Un any més ha arrencat l’Activa’t amb l’objectiu, novament, de fer passar amb els joves d’Igualada i comarca un estiu diferent, significatiu, esportiu, amb molta diversió i amb píndoles formatives.

La primera setmana, activa’t ha contingut una sèrie d’activitats. El dilluns l’arrencàvem amb la força justa i limitada, semblava que els nois i noies no feien honor al nom de l’activitat. A partir de les 11,30h la cosa és va animar i activar de cop. La Rocío a l’institut fent una magistral classe de Zumba amb el sector més femení i l’Edu al Gimnàs Infinit fent una classe de Spinning posaven a prova als nostres activa’ts.

El dimarts, i també dijous, varem tenir una activitat força semblant. Els joves varen poder escollir entre fer activitat a Ingravita o participar del campionat de Spikeball-Tennis Taula que vam fer a l’Institut. Les dues activitats van ser molr enriquidores i van ser complementades per l’activitat de Percussió Corporal, amb en Kike Cuadros el dimarts. Dijous ens va visitar en Quim Vich que ens va preparar una activitat d’orientació.

 

I el darrer dia de la setmana, el vam viure uns pocs però va ser molt especial. Vam ser amb Gent Gran, també Gran Gent, a les residències del Pare Vilaseca i de Vilanova Amavir. Va ser molt gratificant i espectacular la dedicació i atenció que van prestar els joves amb la gent gran. El dia el vam acabar a Infinit.

Voleu veure com?