3a setmana. Enlairant-nos!

Nova setmana d’Activa’t. Una setmana espectacular on entre totes i tots hem aconseguit gaudir-la i viure-la intensament.

Vam arrencar el dilluns, com és habitual amb dinàmiques d’inici de setmana que, com cada setmana, apropen i ajuden a connectar totes les generacions dels activa’ts entre elles. Després de les activitats, vam decidir els grups d’activitats que fariem dimarts i dijous i de l’activitat del dimecres. Vam acabar el matí a l’Infinit on vam fer Aquagym amb l’Edu, un crack de l’aigua i la música.

Dimarts i dijous vam començar el matí amb les tecnificacions. Aquest cop de Pàdel, Flag i Natació Sincronitzada que, gràcies al compromís amb els joves de l’Arnau, el David i la Meritxell, va ser fantàstic. Va ser fantàstic. A aquest compromís amb l’Activa’t també s’hi ha de sumar el de l’Anoia Club Gimnàstic i el de Can Busqué, que un cop més ha col·laborat amb nosaltres.

Divendres, va ser un dia especial: vam fer un un “3×3” de bàsquet que va acabar guanyant l’equip format pel Nil i companyia. Com a campions van enfrontar-se contra els monitors que tot i la seva entrega no van aconseguir superar-los.

Per desgràcia, la setmana vinent tindrem alguns activa’ts que ja no vindran. Us enviem una forta abraçada i us desitgem que tingueu un bon estiu!

I els que us quedeu una setmana més, prepareu-vos per aquesta darrera, serà tant o més intensa que les altres.

Activa’t 2a setmana. Energia i pas endavant

Des de fa uns anys, la segona setmana sempre ha estat molt potent i en aquesta edició no ha estat una excepció.

Un nou dilluns començava amb més enregia que l’anterior. A primera hora, arrencavem les ja conegudes dinàmiques de cohesió grupal amb molts somriures i entusiasme. Les ganes i emocions van durar tot el matí, que vam acabar a l’Infinit fent activitat partida. La meitat del Mario va gaudir de CXWORK i la de l’Edu va fer una classe de Body Combat.

El dimarts i el dijous vam fer el mateix. Vam començar el dia amb tres tecnificacions difernts: Amb el Maure vam fer Judo; amb la Mercè una gran classe d’Acroioga; i finalment, un grup es va desplaçar fins a Can Busqué per practicar el Pàdel.

El dimecres varem sortir d’excusrió. El destí va ser “El Llac” de Navarcles, allà ens esperava el Mingu i el seu equip de monitors per oferir-nos tres activitats: patinet, tirolina i canoa. Va ser una activitat diferent molt entretinguda i interessant.

Finalment, vam tancar la setmana de forma immensa. Els nois i noies d’Activa’t van organitzar la Jornada d’Esport inclusiu en la qual van assistir-hi fins a quatre fundacions. Va ser un plaer un any més!

Activa’t 1a setmana. Passa gegant

Un any més ha arrencat l’Activa’t amb l’objectiu, novament, de fer passar amb els joves d’Igualada i comarca un estiu diferent, significatiu, esportiu, amb molta diversió i amb píndoles formatives.

La primera setmana, activa’t ha contingut una sèrie d’activitats. El dilluns l’arrencàvem amb la força justa i limitada, semblava que els nois i noies no feien honor al nom de l’activitat. A partir de les 11,30h la cosa és va animar i activar de cop. La Rocío a l’institut fent una magistral classe de Zumba amb el sector més femení i l’Edu al Gimnàs Infinit fent una classe de Spinning posaven a prova als nostres activa’ts.

El dimarts, i també dijous, varem tenir una activitat força semblant. Els joves varen poder escollir entre fer activitat a Ingravita o participar del campionat de Spikeball-Tennis Taula que vam fer a l’Institut. Les dues activitats van ser molr enriquidores i van ser complementades per l’activitat de Percussió Corporal, amb en Kike Cuadros el dimarts. Dijous ens va visitar en Quim Vich que ens va preparar una activitat d’orientació.

 

I el darrer dia de la setmana, el vam viure uns pocs però va ser molt especial. Vam ser amb Gent Gran, també Gran Gent, a les residències del Pare Vilaseca i de Vilanova Amavir. Va ser molt gratificant i espectacular la dedicació i atenció que van prestar els joves amb la gent gran. El dia el vam acabar a Infinit.

Voleu veure com?

 

Calaf, inici d’un nou projecte Activa’t

Arrenquem el projecte Activa’t a Calaf amb molta il·lusió, una il·lusió que les nostres educadores, la Mercè i l’Eva miraran de transmetre a través de les diferents activitats i propostes que hem anat pensant, imaginant, … per tots els i les joves de Calaf.

Des d’Anima’ns estem molt contents i satisfets de fer arribar les bases d’un projecte molt interessant pels joves i compartir experiències entre les diferents seus del projecte per enriquir-nos entre tots i totes. Estem segurs que no deixarà indiferent a ningú. També volem agraïr en tot moment la implicació i facilitats de l’AMPA de l’Institut i la confiança que ens ha fet en creure en el projecte des del minut zero.

Si voleu veure tota la informació, us convidem a entrar a la pestanya de Calaf allà trobareu tota la informació. Esperem que aquest any, a Calaf, tingueu un estiu ben ACTIVA’T i anima’t.

 

 

Quatre sortides potents per Activa’t IGUALADA

Enguany, agafant els suggeriments de les valoracions de l’any passat hem decidit canviar les sortides introduint-ne més fora d’Igualada, pertant s’ha d’agafar el bus.

La primera setmana realitzarem una activitat de Paintball + Archery Tag, una activitat innovadora on jugues amb un arc i una fletxa sense punta i té activitats força sembants a la del Paintball.

La segona setmana marxarem fins a Navarcles, a l’espai d’el Llac, on en Mingu ens té preparat tot un seguit d’activitats molt potents pensades pels nostres joves.

La tercera setmana, repetim per tercer any una de les sortides que agrada més, com és la de Vilanova i la Geltrú on els nois triaran entre Kayak o Paddle Surf.

Finalment, la darrera setmana ens desplaçarem fins a Sant Quintí, a Les Deus on farem activitats d’alçada i on gaudirem del matí de la millor manera.