Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

3a setmana. Enlairant-nos!

Nova setmana d’Activa’t. Una setmana espectacular on entre totes i tots hem aconseguit gaudir-la i viure-la intensament.

Vam arrencar el dilluns, com és habitual amb dinàmiques d’inici de setmana que, com cada setmana, apropen i ajuden a connectar totes les generacions dels activa’ts entre elles. Després de les activitats, vam decidir els grups d’activitats que fariem dimarts i dijous i de l’activitat del dimecres. Vam acabar el matí a l’Infinit on vam fer Aquagym amb l’Edu, un crack de l’aigua i la música.

Dimarts i dijous vam començar el matí amb les tecnificacions. Aquest cop de Pàdel, Flag i Natació Sincronitzada que, gràcies al compromís amb els joves de l’Arnau, el David i la Meritxell, va ser fantàstic. Va ser fantàstic. A aquest compromís amb l’Activa’t també s’hi ha de sumar el de l’Anoia Club Gimnàstic i el de Can Busqué, que un cop més ha col·laborat amb nosaltres.

Divendres, va ser un dia especial: vam fer un un “3×3” de bàsquet que va acabar guanyant l’equip format pel Nil i companyia. Com a campions van enfrontar-se contra els monitors que tot i la seva entrega no van aconseguir superar-los.

Per desgràcia, la setmana vinent tindrem alguns activa’ts que ja no vindran. Us enviem una forta abraçada i us desitgem que tingueu un bon estiu!

I els que us quedeu una setmana més, prepareu-vos per aquesta darrera, serà tant o més intensa que les altres.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies