Nova setmana d’Activa’t. Una setmana espectacular on entre totes i tots hem aconseguit gaudir-la i viure-la intensament.

Vam arrencar el dilluns, com és habitual amb dinàmiques d’inici de setmana que, com cada setmana, apropen i ajuden a connectar totes les generacions dels activa’ts entre elles. Després de les activitats, vam decidir els grups d’activitats que fariem dimarts i dijous i de l’activitat del dimecres. Vam acabar el matí a l’Infinit on vam fer Aquagym amb l’Edu, un crack de l’aigua i la música.

Dimarts i dijous vam començar el matí amb les tecnificacions. Aquest cop de Pàdel, Flag i Natació Sincronitzada que, gràcies al compromís amb els joves de l’Arnau, el David i la Meritxell, va ser fantàstic. Va ser fantàstic. A aquest compromís amb l’Activa’t també s’hi ha de sumar el de l’Anoia Club Gimnàstic i el de Can Busqué, que un cop més ha col·laborat amb nosaltres.

Divendres, va ser un dia especial: vam fer un un “3×3” de bàsquet que va acabar guanyant l’equip format pel Nil i companyia. Com a campions van enfrontar-se contra els monitors que tot i la seva entrega no van aconseguir superar-los.

Per desgràcia, la setmana vinent tindrem alguns activa’ts que ja no vindran. Us enviem una forta abraçada i us desitgem que tingueu un bon estiu!

I els que us quedeu una setmana més, prepareu-vos per aquesta darrera, serà tant o més intensa que les altres.