Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

Activa’t 2a setmana. Energia i pas endavant

Des de fa uns anys, la segona setmana sempre ha estat molt potent i en aquesta edició no ha estat una excepció.

Un nou dilluns començava amb més enregia que l’anterior. A primera hora, arrencavem les ja conegudes dinàmiques de cohesió grupal amb molts somriures i entusiasme. Les ganes i emocions van durar tot el matí, que vam acabar a l’Infinit fent activitat partida. La meitat del Mario va gaudir de CXWORK i la de l’Edu va fer una classe de Body Combat.

El dimarts i el dijous vam fer el mateix. Vam començar el dia amb tres tecnificacions difernts: Amb el Maure vam fer Judo; amb la Mercè una gran classe d’Acroioga; i finalment, un grup es va desplaçar fins a Can Busqué per practicar el Pàdel.

El dimecres varem sortir d’excusrió. El destí va ser “El Llac” de Navarcles, allà ens esperava el Mingu i el seu equip de monitors per oferir-nos tres activitats: patinet, tirolina i canoa. Va ser una activitat diferent molt entretinguda i interessant.

Finalment, vam tancar la setmana de forma immensa. Els nois i noies d’Activa’t van organitzar la Jornada d’Esport inclusiu en la qual van assistir-hi fins a quatre fundacions. Va ser un plaer un any més!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2020 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies