Des de fa uns anys, la segona setmana sempre ha estat molt potent i en aquesta edició no ha estat una excepció.

Un nou dilluns començava amb més enregia que l’anterior. A primera hora, arrencavem les ja conegudes dinàmiques de cohesió grupal amb molts somriures i entusiasme. Les ganes i emocions van durar tot el matí, que vam acabar a l’Infinit fent activitat partida. La meitat del Mario va gaudir de CXWORK i la de l’Edu va fer una classe de Body Combat.

El dimarts i el dijous vam fer el mateix. Vam començar el dia amb tres tecnificacions difernts: Amb el Maure vam fer Judo; amb la Mercè una gran classe d’Acroioga; i finalment, un grup es va desplaçar fins a Can Busqué per practicar el Pàdel.

El dimecres varem sortir d’excusrió. El destí va ser “El Llac” de Navarcles, allà ens esperava el Mingu i el seu equip de monitors per oferir-nos tres activitats: patinet, tirolina i canoa. Va ser una activitat diferent molt entretinguda i interessant.

Finalment, vam tancar la setmana de forma immensa. Els nois i noies d’Activa’t van organitzar la Jornada d’Esport inclusiu en la qual van assistir-hi fins a quatre fundacions. Va ser un plaer un any més!