Arrenquem el projecte Activa’t a Calaf amb molta il·lusió, una il·lusió que les nostres educadores, la Mercè i l’Eva miraran de transmetre a través de les diferents activitats i propostes que hem anat pensant, imaginant, … per tots els i les joves de Calaf.

Des d’Anima’ns estem molt contents i satisfets de fer arribar les bases d’un projecte molt interessant pels joves i compartir experiències entre les diferents seus del projecte per enriquir-nos entre tots i totes. Estem segurs que no deixarà indiferent a ningú. També volem agraïr en tot moment la implicació i facilitats de l’AMPA de l’Institut i la confiança que ens ha fet en creure en el projecte des del minut zero.

Si voleu veure tota la informació, us convidem a entrar a la pestanya de Calaf allà trobareu tota la informació. Esperem que aquest any, a Calaf, tingueu un estiu ben ACTIVA’T i anima’t.