La VIII Edició de la Jornada d’esports

El passat divendres 5 de Juliol, es va celebrar a l’Estadi Atlètic d’Igualada la VIII edició de la Jornada d’esports, organitza’t pels joves d’Activa’t.

Més de 90 persones van participar en la gimcana organitzada per alguns joves del casal del Pere Vives, mentre que la resta van concursar-hi juntament amb els nois i noies de les diverses fundacions que hi van acudir.

La jornada va durar tot el matí i va alternar jocs d’aigua per refrescar-nos i jocs d’habilitats, va ser molt especial per a tothom i sol ser una activitat de les que més agraden dins del programa d’Activa’t.

Des d’Anima’ns volem donar les gràcies a la Fundació Mas Albornà, a la Fundació Privada Auria, a l’Associació APINAS, a l’Associació Alba i als joves d’Activa’t per fer possible l’èxit d’aquesta jornada un altre any.

Obrim inscripcions

A punt per arribar a l’abril, ja us obrim les inscripcions. No us n’arrepentireu!

Apunteu-vos a la plataforma d’inscripcions. AQUÍ

Esquiada 8 de Febrer

Hola a totes i a tots!!

Com que ens agrada no parar les activitats i tenim dues dates de festa per lliure disposició, us fem dues propostes d’esquiada!

🔷Divendres 8 de febrer (cal retornar la butlleta abans del 28 de Gener)
🔷Dilluns 4 de març (cal retornar la butlleta abans del 22 de Febrer)

Aquí teniu les inscripcions         8 de Febrer              4 de Març

Us adjutem la informació

Activa’t serà a Esparreguera i Calaf

Enguany el nostre projecte està d’enhorabona viatjarà cap a Esparreguera i cap a Calaf per fer gaudir d’allò més bé.

Aquest hivern passat, hem mantingut diferents contactes amb les AMPA’s de l’Institut el Cairat (Esparreguera) i l’Institut Alexander Riquer (Calaf) per tal de presentar el projecte i veure la viabilitat del projecte segons cada entorn i també enriquirà amb trobades periòdiques entre els diferents centres d’Activa’t.

Des d’Activa’t estem molt contents que més pobles i centres es sumin al projecte Activa’t, per tal d’animar a tots els joves a tenir un actiu en l’activitat física, formativa i sobretot el gaudeixin.

 

Una primavera Activa’t formant premonitors

Tot i que el nostre objectiu, enguany era obrir un grup d’Activa’t per les vacances de Setmana Santa, estem contents perquè alguns dels nostres activa’ts han obtingut el certificat que els acredita com a premonitors.

Després de 20 hores de curs teòric i pràctic han aconseguit aquest diploma que acredita la formació. Esperem veure’ns aviat!

Dos torns per a sisè de primària

Sabem que les nostres activitats agraden molt, i després de demanar-nos-ho vàries famílies, hem decidit que aquest edició els nois i noies que hagin cursat sisè de primària podran participar de l’Activa’t dues úniques setmanes, les corresponents al tercer i quart torn, o sia del 10 al 14 de juliol i del 17 al 21 de juliol.

El grup d’aquests joves anirà ajuntat amb les edats de 1r i 2n d’ESO i portaran una dinàmica independent al grups de 3r d’ESO fins Batxillerat.

Us animem a que participeu d’aquesta nova iniciativa!

Escalfant motors per l’ACTIVA’T SOLIDARI

Imatge

S’apropa la data assenyalada per realitzar aquesta primera edició per mirar de recollir al màxim de diners per aquest event solidari beneficis dels quals aniran destinats a “Pallapupas – Pallassos d’Hospital”.

Quan falta ben poquet per tancar les inscripcions us podem dir que tindrem un bon nombre d’equips participants tant de bàsquet, com de futbol i voleibol.

Activa’t, solidaritat i ESPORT!!!