Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

El confinament ens fa treballar de cara l’Estiu 2020.

Aquests dies de treball a casa ns estan servint per anar concretant diferents aspectes de com funcionarà aquesta desena edició.

Activa’t celebra els deu anys. Deu anys que han servit per desenvolupar un projecte de 0 i hem vist com s’ha anat fent gran, i ha anat rebent el reconeixement de molts col·lectius.

Aquesta nova edició ve carregada amb més col·laboracions tenint present que l’opinió dels nostres participants es qui ens marca el camí. A més, és pràcticament segur que l’Activa’t d’enguany no només se celebrarà a Igualada. Hi ha d’altres pobles i ciutats que ens han demanat que exportem aquest meravellós projecte al seu municipi a través de la implicació de l’administració pública o amb entitats privades.

Hi hem estat, hi som i hi serem! Endavant Activa’t!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies