Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

La VIII Edició de la Jornada d’esports

El passat divendres 5 de Juliol, es va celebrar a l’Estadi Atlètic d’Igualada la VIII edició de la Jornada d’esports, organitza’t pels joves d’Activa’t.

Més de 90 persones van participar en la gimcana organitzada per alguns joves del casal del Pere Vives, mentre que la resta van concursar-hi juntament amb els nois i noies de les diverses fundacions que hi van acudir.

La jornada va durar tot el matí i va alternar jocs d’aigua per refrescar-nos i jocs d’habilitats, va ser molt especial per a tothom i sol ser una activitat de les que més agraden dins del programa d’Activa’t.

Des d’Anima’ns volem donar les gràcies a la Fundació Mas Albornà, a la Fundació Privada Auria, a l’Associació APINAS, a l’Associació Alba i als joves d’Activa’t per fer possible l’èxit d’aquesta jornada un altre any.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies