Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

Els tècnics de l’Activa’t Igualada seran…

Enguany l’Activa’t d’Igualada estarà organitzat i gestionat per en Pau Santacana i el Quim Vich.

En Pau, va ser un dels primers Activa’t que varen participar a les primeres edicions. El Pau és estudiant de doble grau de CAFE i magisteri a la universitat de Lleida. A més té una implicació puntual amb nosaltres sent un dels referents en l’organització d’esdeveniments a part d’organitzar diferents casals d’estiu i fer de monitor amb activitats extraescolars. Simpàtic i divertit, és un dels nostres autèntics.

En Quim, esportista d’alt rendiment i estudiant de carrera universitària a Madrid. El Quim ha participat puntualment com a tècnic a l’Activa’t, a part ens ha ajudat a coordinar molts esdeveniments. El seu caràcter rialler i caristmàtic de ben segur que connectarà amb els nois i noies.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2023 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies