Com cada dilluns, la setmana va arrencar amb la benvinguda per grups, les dinàmiques de coneixença. A segona hora del matí varem realitzar activitats a Infinit com van ser InfinitCamp, Aquatono i Pàdel, amb els seus tècnics i on els nostres activa’ts van poder escollir l’activitat que preferien. Vam acabar el dia a la piscina de l’Infinit.

Com cada dimarts i dijous, a primera hora arrencaven les tecnificacions, els alumnes escollien una activitat entre el Tennis que es realitzava a Can Busqué, el Rugby amb Anoia Rubgy Club i Gimnàstica Artística amb Anoia CG. La darrera part dels dos matins van servir, el dimarts per escoltar les reflexions de dos dels nostres monitors, en Dani i en Ganesh que ens explicaven la seva arribada a Igualada.

El dimecres, com cada dimecres, era dia d’excursió, finalment, es va realitzar una sola sortida a Castellolí, on uns quants alumnes varen poder anar a conèixer l’Espeleologia i uns altres van fer un recorregut extreme per la muntanya.

El dijous, a banda de les tecnificacions varem rebre la visita d’en Ton Baliu, igualadí i actual jugador de l’equip de Porto d’hoquei patins. Els activa’ts ja sabem més coses sobre el Ton! La xerrada la vam realitzar a l’INS Joan Mercader.  Vam finalitzar l’activitat preparant l’activitat al Parc Puigcornet.

El divendres la primerahora va servir per acabar de coordinar i lligar les activitats i jocs que es farien a la gent gran de la Residència Pare Vilaseca i AMMA i als infants del casal d’estiu d’Infinit. Un cop els Activa’ts van estar situats als espais on fer les activitats, aquestes es varen dur a terme sense cap tipus de dificultat. Va ser una jornada genial tant per la gent gran de les residències, com pels infants d’Infinit com per tots els activa’ts! Fins i tot hem de dir que vam rebre un mail de felicitació per part d’una de les residencies pel tracte rebut.