Començada ja la tercera setmana de l’Activa’t, fem un repàs de totes les activitats realitzades durant el segon torn d’aquest #Activat7. Un cop ja ens coneixíem entre nosaltres, la segona setmana va servir per concloure el que ja ens imaginàvem des del primer dia; el bon rotllo i la companyonia regnen a l’Activa’t :

Dilluns

Vam començar la setmana amb la benvinguda seguit d’un jocs de coneixença. Després ens vam moure d’allò més fent bodycombat, infinitcamp i aquazumba a infinit amb els tècnics del mateix recinte esportiu. Després vam acabar el dia banyant-nos a la piscina de l’infinit.

Dimarts

Dimarts va ser el primer dia de tecnificació de waterpolo, de castells (al local dels Moixiganguers) i vam jugar a l’Spikeball, el joc de moda d’aquest estiu. Després vam fer una xerrada de primers auxilis amb el Pep Bayà, i alguns van fer jocs d’aigua al Parc de Puigcornet i, altres, van fer jocs cooperatius a l’institut.

Dimecres

Dimecres va ser dia de sortida a la platja a Vilanova i la Geltrú. Després cadascú de nosaltres vam triar entre fer Kaiak o Paddle surf amb tècnics d’allà. Vam passar el matí a la platja i després de dinar vam tornar cap a igualada. Va ser molt divertit!

Dijous

A primera hora de dijous vam poder estar amb la Laura Orgué, que ens va explicar moltes coses de la seva carrera esportiva fins a dia d’avui. Ens va regalar, a tots, una postal seva. Després vam fer el 2n dia de tecnificació dels esports que haviem escollit el dimarts, per acabar banyant-nos a la piscina de l’Infinit.

Divendres

L’últim dia del segon torn de l’Activa’t va ser molt intens. La 1a hora la vam dedicar a acabar de lligar, preparar i coordinar totes les activitats per a la jornada d’esport per a la inclusió.
Un cop repartides les samarretes a tots els participants de FAP i Talma i als Activa’ts, estàvem disposats a passar una gran jornada de companyonia i inclusió. Vam  iniciar la ronda de jocs i activitats que haviem preparat i que explicaven els Activa’ts mes grans, mentre que els més joves eren els acompanyants i participants de les diferents proves! Va ser una jornada molt calorosa però molt divertida, que esperem poder repetir-la l’any vinent.

 

Seguiu totes les activitats de l’Activa’t a les xarxes socials amb el hastag #Activat7 !