Torna l’Activa’t un estiu més a Igualada, i ho fa en una 7a edició reforçada amb més activitats i amb la intenció de fer que aquest sigui un estiu inoblidable. Aquestes són les activitats que vam durant la primera setmana de l’Activa’t 7, del 26 al 30 de juny : 

Dilluns
Dilluns ens vam donar la benvinguda els monitors/es i els nois/es de l’Activa’t, i vam fer jocs de coneixença. Després vam anar a l’Infinit i els seus tècnics ens van ensenyar a fer spining i zumba. Per acabar el dia ens vam banyar a la seva piscina, on vam fer un merescut bany.

Dimarts
Dimarts va ser el 1r dia de tecnificació de pàdel (amb el David i l’Albert a Can Busqué) i de natació sincronitzada (amb la Dina). Seguidament vam estar fent jocs al Pere Vives, per acabar fent jocs d’aigua al parc Puigcornet amb xeringues, esponges i cubells.

Dimecres
Vam fer una sortida a la Fou de Tous caminant, i un grupet de l’Activa’t va atrevir-se a ananr-hi corrent! Tota una aventura! Llàstima que la Fou estava buida d’aigua…


Dijous

Va ser el 2n dia de tecnificació. Els de natació sincronitzada van fer una mini coreografia, i els de pàdel van fer més partits. Dijous també va servir per a preparar les diferents activitats que divendres faríem conjuntament amb la gent gran, i després vam anar a l’Infinit.


Divendres
Abans d’anar a passar una bona estona amb la gent gran, vam acabar de preparar bé les activitats que els hi organitzaríem. Un cop tot ben enllestit, un grup es va desplaçar al Centre de Dia Sant Jordi i l’altre al Centre de Dia l’Estada. Va ser un matí molt divertit, on vam poder conviure amb la gent gran d’aquests centres, organitzant-los un munt d’activitats. Vam jugar a les bitlles, el mikado, la bomba, vam fer mímica, jocs de construcció, de punteria, de memòria o jocs amb globus! Tots els àvis i àvies s’ho van passar genial, i nosaltres també!

 

Recorda que ens pots seguir a les xarxes socials o pots publicar les teves pròpies fotos i missatges amb el hastag #Activat7 o bé el hastag #EstiuAnimans, si vols estar al cas de totes les activitats d’Anima’ns.