Seguim una setmana més a l’#Activat7. Vam tenir una tercer setmana (del dilluns 10 al divendres 14 de juliol), plena d’activitats. Aquí en teniu l’explicació :

Dilluns
Dilluns ens vam donar la benvinguda,  amb jocs de coneixença i altres jocs. Després vam fer bodypump, zumba i aquazumba a l’Infinit (amb els seus tècnics). Els Activa’ts van poder triar quina de les tres activitats practicar. Després ens vam banyar a la piscina de les mateixes instal·lacions de l’Infinit.

Dimarts
Dimarts va ser el primer dia de tecnificació, on vam triar entre  fer tennis a Can Busqué, castells al local dels Moixiganguers d’Igualada, l’SpartActiva’t, treball funcional a l’aire lliure amb el David Calvo) o taekwondo amb l’Isi. Després vam tornar al Pere Vives per a fer jocs esportius i vam acabar la jornada a la piscina de l’Infinit.

Dimecres
Dimecres ens vam dividir tots els Activa’ts per grups de 5 o 6, on els monitors ens van explicar l’activitat a fer. Cada un dels grups portava un mòbil amb l’aplicació de GEOCACHING.
Durant 2 hores, havíem de trobar el màxim de tresors marcats en una zona àmplia i concreta d’Igualada. En cada tresor trobat, ens havíem de fer una foto que després ensenyarien a la resta de companys de l’Activa’t.
Va ser una experiència xula i diferent que la majoria no sabíem que existia….I el més al•lucinant de tot és que és un joc en el qual hi pot participar qualsevol persona d’arreu del món i hi ha tresors per centenars de llocs diferents! Després, els que vam voler vam fer una Holly Color al pati de l’institut. Vam quedar colorejats i irreconeixibles!

Dijous
Dijous va ser el segon dia de tecnificació dels esports escollits. Els Spartactiva’ts vam continuar suant i patint de valent fent, a l’aire lliure, tot d’exercicis sense cap tipus de material extra. Els castellers, després de continuar practicant una mica alguns aspectes, van fer  una mini actuació en la qual van crear-se 2 colles: els Arreplegats Activats i els Xiquets d’Activa’t. Després va venir a fer-nos una xerrada de Sergio Carrero, àrbitre  igualadí de 2a B. Molt curiós saber algunes coses que no sabíem del món arbitral.  Vam preguntar molt i ens va ensenyar en directe, també, diferents coses i objectes que ell utilitza. Ah! I ens va regalar unes targetes de partit! Vam acabar el dia novament el dia a la piscina de l’Infinit.

Divendres
L’últim dia de la setmana marxàvem amb bicis des de l’estació d’autobusos i anàvem a Òdena Village, on faríem la FESTA MAJOR ANIMA’NS.
Els de 3r i 4t, el arribar, van acabar d’organitzar i muntar les activitats i jocs que, després d’esmorzar, tots els altres nens i nenes de tots els casals, juntament amb els Activa’ts de 1r i 2n, farien. Hi havia una mica de tot: apilar caixes, llits elàstics, taller de globoflèxia, volei cooperatiu, joc del mocador, inflable, inflables d’aigua, karts, guerra d’aigua, paracaigudes,… Després va arribar l’esperada festa de l’escuma! Per últim vam dinar tot buscant ombres, descansant, pentinant-se o….fent allò que vingués de gust abans d’agafar les bicis i tornar cap a Igualada!
Va ser un dia calorós, i tot i que el sol es va amagar en alguns moments, algun nas va arribar una mica més vermell del que havia marxat.

 

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials a través dels hastags #EstiuAnimans i #Activat7 i a activat.animans.cat ! Que tingueu una bona setmana!