Des de l’any 2011, sempre hem apostat per dedicar molts esforços a saber escoltar, i deixar-nos aconsellar.

El primer any, una de les innovacions que presentàvem en relació a d’altres activitats d’estiu que s’organitzaven en aquell moment, era l’anomenada “acció social” que cada divendres els nostres Activa’ts preparaven amb la màxima il·lusió. Una acció social que havia de ser impactant i que busqués sensibilitzar els nostres joves, alhora que sacsegéssim la seva manera de relacionar-se.

Aquesta acció social consistia en que els mateixos joves organitzaven una activitat física per a diferents col·lectius. Vam fer Gent Gran i entre iguals, a la primera edició. No va ser fins la segona edició que vam introduïr els nois i noies de la Fundació Àuria.

De totes maneres, els resultats van ser impactants i ens van donar una gran alegria. Vam poder comprovar de primera mà, com alumnes que s’havien implicat un 60% en les activitats, el divendres la seva implicació era màxim i arribava al 100%, per tant, aconseguíem allò que volíem CONSCIENCIAR.

Set edicions després, no ens aturem. La nostra feina és intensa, constant i perseverant. Estem amb vosaltres JOVES!