Activa't

Truca'ns 93 141 47 39

Inscripcions tancades amb més de 100 inscrits

Havent tancat les inscripcions, hem superat les expectatives d’inscripcions.

El proper dimecres 19 de febrer farem una reunió informativa online, a les 19,30h. Uns minuts abans de l’inici de la reunió us enviarem per correu l’enllaç perquè pugueu seguir les explicacions dels nostres tècnics i pugueu resoldre possible dubtes a través del xat en directe.

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2024 Activa't

Autor Anders Norén

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies