Finalitzada l’última setmana de l’Activa’t, el camí se’ns ha fet curt i encara mantenim les ganes intactes de seguir creixent. Hem viscut aquesta setmana fins i tot amb més emoció, si es podia, ja que era la nostra Gran Setmana, i ja ens omplen les ganes de retrobar-nos tots l’any que ve.

Otger Gabarró / Igualada           Vídeo. Dani Fons

La Gran Setmana va començar amb les activitats en anglès, idioma que ara ja dominem i que hem millorat molt, i vam acabar el matí a l’Infinit, remullant-nos i fent diferents activitats.

El dimarts va ser el dia de perfeccionar les tecnificacions. En aquesta ocasió vam poder triar entre pàdel, tennis taula, rugbi, i fins i tot natació sincronitzada, que vam descobrir que és un gran esport i amb una gran dificultat.

Dimecres vam fer una sortida espectacular! Vam agafar les motxilles i vam anar a Ribes Roges. Ens esperava un gran dia de platja, però també vam tenir temps de fer el que més ens agradar, practicar esport. Vam començar el dia amb activitats de pàdel surf i kayak, i després vam preparar activitats a la platja, vam jugar a voleibol i vam acabar banyant-nos tots al mar.

El dijous vam rebre la visita de Pau Puget, un esportista igualadí que ens va explicar com aconseguir els nostres somnis, i que ens va explicar com va complir el seu, el de debutar a la màxima competició estatal d’handbol, l’ASOBAL. L’experiència ens va servir per creure més en les nostres possibilitats i en veure que tot, si es vol, es pot aconseguir.

I va arribar el divendres…l’últim dia. Havíem de celebrar que s’acabava la nostra aventura, que concloïa un any més d’ACTIVA’T. És per això que vam fer un gran festival de cloenda, on vam fer partícips de la festa també als nens i nenes del Casal de l’Infinit, els quals els hi vam preparar una gimcana que vam gaudir tots plegats, abans d’acomiadar-nos i desitjar-nos unes bones vacances.

Aprofitem per agrair-vos la vostra confiança, tant als activat’s com a les famílies, i per seguir creient en aquest projecte. Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres i que seguim sumant records i vivències junts. Any rere any anem consolidant un projecte que va néixer per a vosaltres i que estem contents de veure que l’any que ve ja arribarà a la 7a edició! Des d’ANIMA’NS us desitgem unes bones vacances!   GRÀCIES!