Com no podria ser d’altra manera, un cop arribat l’estiu a la comarca de l’Anoia, l’Activa’t proposa activitats per als joves i pretén incloure esport i valors dins d’un mateix paraigües.

Igualada I Otger Gabarró

Primera setmana : l’arrencament desitjat

La primera setmana de l’Activa’t va arrencar amb una de les novetats d’aquest any, les activitats en anglès, que en aquesta ocasió van servir perquè ens comencéssim a conèixer. Després vam preparar les activitats pel projecte social del divendres i vam acabar el dia a l’Infinit, on vam fer-hi activitats i ens vam banyar a la piscina.

En el  segon dia vam gaudir d’una classe magistral d’un esport que es comença a fer lloc al nostre entorn; el rugbi. Vam tenir la sort de rebre les explicacions per part de l’Anoia Rugby Club, el qual aprofitem per agrair aquesta col·laboració. Durant el tercer dia vam desar les pilotes per uns moments i uns quants activat’s es van desplaçar al CEHIA de Rubió per a realitzar-hi una activitat d’Hípica. La resta, es van desplaçar a Castellolí per fer espeleologia per un dia.

Dijous vam fer un taller de castellers amb la colla castellera dels Moixiganguers d’Igualada, i divendres, per acabar de posar la cirereta a una setmana rodona, vam organitzar la Jornada d’Esport Inclusiu amb la FAP. S’hi va poder viure un bon ambient i proximitat, i ens vam sentir orgullosos per l’alta implicació de tothom.

 

Segona setmana : seguim amb força

La segona setmana va tornar a arrencar amb una activitat que cada vegada dominem més, però que requereix pràctica, i per això vam tornar a fer dinàmiques en anglès. La setmana va continuar amb una de les altres novetats de l’Activa’t d’enguany, les tecnificacions esportives. El dimarts i el dijous els alumnes van poder escollir entre quatre activitats, que eren tennis, tennis taula, gimnàstica artística i castells.

Després de les tecnificacions, el dimarts a la nit vam fer una acampada, on vam preparar mojitos saludables, vam organitzar discoteca i vam fer un karaoke. Tot això  ambientat sota el marc de Festa Hawaiana.

Dijous vam rebre l’esportista d’elit Anna Noguera, membre del Club Atlètic Igualada Triatló i Premi Neptú a la millor esportista individual igualadina d’enguany, i vam finalitzar el matí amb una Holi Party.

Divendres vam acabar de preparar les activitats pels casals d’avis, per tenir-ho tot apunt per anar a la Residència Pare Vilaseca, la Llar Sant Jordi i el Centre Montserrat. Els activa’ts van poder conviure amb la gent gran d’aquestes residències i les va fer participar en una quinzena d’activitats.

En definitiva, dues setmanes de deu, que ens donen forces per encarar la tercera i última de l’Activa’t. Que ràpid que passen!!!