activat@animans.cat        Telèfon responsable  636 953 663 (Pere)

Hola a totes i tots!

 

Enguany, arrenquem una nova proposta d’activitat per arrencar l’any amb la maxima energia possible. Per això des d’Activa’t Club  organitzem una sortida d’esquí, el 2-3-4 de gener, a l’estació de La Masella per a nois i noies d’entre 10 i 17 anys.

 

L’hora de SORTIDA del primer dia serà a les 06,30h des de l’Estació d’Autobusos d’Igualada (es demana màxima puntualitat), quan arribem ens acomodarem ràpid i aprofitarem tot el dia per esquí i fer curset amb els monitors especialistes. El darrer dia l’arribada es preveu entre les 19h-19,30h a la mateixa Estació d’Autobusos d’Igualada. Cada dia esquiarem de les 11h fins les 16,30h, amb dinar de picnic a l’estació i fent activitats de lleure a la tarda i de nit.

 

Ens ALLOTJAREM a l’Alberg Abrigall, que està situat a peu de pistes, per tal d’aprofitar el màxim l’activitat a l’Estació d’Esquí (https://www.abrigallmasella.com).Resultat d'imatges de abrigall masella

CALDRÀ PORTAR roba impermeable per esquiar, anorac, guants, ulleres, mitjons gruixuts i crema de protecció solar i bermudes per tots els dies.  També serà recomanable portar mitjons de recanvi, gorro, “Buff” i l’esmorzar i el dinar del primer dia. De totes maneres a la reunió us entregarem la llista de material recomanable que cal dur. Per tal de participada en aquesta esquiada es imprescindible que esquiïn amb casc.

 

En tot moment, els vostres fills i filles estaran atesos i sota la tutela dels nostres tècnics que seran Pere Solé i Joel Pascual, a manca de confirmar una altra monitora.

 

Tots aquells que ni disposeu de material, us donem la possibilitat de llogar-ho al Marathon Esports a un preu per tots els dies.

 

 

  • Preus activitat
    • Esquí: Transport anada i tornada + forfet + assegurança + allotjament + monitors especialistes + monitors 24h: 281,50€/persona.

 

INSCRIPCIÓ:

Cal realitzar la inscripció amb el pagament de 181,50€ a través de la plataforma (a partir del divendres 17) www.animans.cat/app/inscripcions Cal realitzar les inscripcions abans del 6 de desembre.

 

La resta de la quantitat s’abonarà en efectiu el dia de la reunió informativa que serà el dimecres 20 de desembre (lloc i hora per concretar). Aquell dia caldrà que ens entregueu autoritzacions firmades + fotocòpia targeta sanitària.

Per qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant en Pere, al teléfon 636 953 663 coordinador de l’activitat.

 

Atentament,

 

 

DEPARTAMENT ACTIVA’T CLUB

——

Política anul·lació activitat

  • Es podrà anul·lar la inscripció fins a 10 dies abans de l’inici de l’activitat. En aquest cas suposarà la pèrdua del 25% de l’import total.
  • Fora d’aquest termini, suposarà la pèrdua total de l’import, a excepció de baixes per raons mèdiques. En aquest cas l’anul·lació haurà d’anar acompanyada del certificat mèdic.