#activat5 Primer torn, places exhaurides

Estem d’enhorabona. Arribem a la segona setmana i ja podem dir que hem exhaurit les inscripcions de la primera setmana.

Estem perfilant totes les activitats d’aquesta cinquena edició que ens proposem que millori la darrera edició.

Gràcies per fer-nos confiança!

“ACTIVA’T 4.0 gran edició. Continuarà…”

 

El passat divendres 18 de juliol va finalitzar la quarta edició de l’activitat d’estiu “ACTIVA’T” organitzada per Anima’ns Grup i Consell Esportiu de l’Anoia.

En total 42 joves hi van participar al llarg de les dues setmanes que va durar la present edició, que va significar una participació rècord respecte les altres tres edicions. Com cada any, l’Activa’t ha permès que els mateixos joves proposessin algunes de les activitats, la qual cosa ha satisfet plenament a la gran majoria dels joves.

Activa’t vol transmetre vivències, que sigui un aprenentatge significatiu, que el jove que vingui no es quedi indiferent, que s’emporti una gran experiència. Per això, un cop a la setmana hem convidat a persones que ens han explicat la seva trajectòria en l’esport. Aquest any ens han visitat Albert Àvalos, àrbitre professional 4t àrbitre de 1a divisió; i Oscar Moreno, atleta invident que participa en Campionat Europeu assolint grans resultats. Des d’aquestes ratlles els volem agrair la seva disposició i l’impacte positiu que van tenir les seves paraules.

En paraules de dos dels organitzadors, Pol Cantero i Maure Vidal: “Activa’t ha estat increïble, ells han anat veient que una de les coses més fonamentals per tirar els teus projectes endavant és la manera com ho afrontes, l’actitud és vital”, tot concloent “esperem que ells s’hagin endut una gran experiència, però segurament no serà menys que la que ens emportem nosaltres”.

Finalment, volem agrair molt sincerament a INFINIT, MOIXIGANGUERS d’Igualada, FAP, Residència Pare Vilaseca, Centre de dia Hospital Sant Jordi i al Patronat Municipal d’Esports d’Igualada pel seu suport i implicació en el nostre projecte.

 

“ACTIVA’T creix: una proposta atrevida i innovadora”

20140711_120730

El passat dilluns 7 de juliol va arrencar una nova edició de l’activitat d’estiu “ACTIVA’T” organitzada per Anima’ns Grup i Consell Esportiu de l’Anoia.

Aquesta activitat està pensada per a joves des de 1r d’ESO fins a Batxillerat amb l’objectiu de combinar la diversió a través de l’esport i la formació esportiva.

El seu programa inclou diferents activitats de dinàmiques de grup i esportives a l’Institut Pere Vives, una sortida especial els dimecres, una activitat que els nois i noies preparen durant la setmana per realitzar ells/es mateixos a altres col·lectius, xerrades amb esportistes d’elit d’Igualada i piscina al Molí Nou.

Així doncs, els nois i noies han participat en classes d’Spinning, de Body Combat, d’Aquagym i de Ball al Gimnàs Infinit. A més també, aquesta primera setmana els “Activa’t” han preparat activitats pels nois i noies del FAP i una cursa d’orientació conjunta.

Aquest any, la xerrada, en aquesta primera setmana va anar a càrrec de l’àrbitre professional, Albert Àvalos, que va transmetre la seva experiència a tots els “Activa’t” que a la vegada van poder preguntar-l’hi tots els seus dubtes.

Enguany, novament, s’atorgaran dues beques entre els nois i noies més grans per començar a adquirir experiència com a monitors esportius en escoles d’Igualada.

I la novetat d’aquest any, la vam viure dijous quan ens vam desplaçar fins a “CAL TABOLA” on ens esperaven els Moixinganguers per tal de realitzar una iniciació als castells, que continuarem aquesta segona setmana.

Des d’aquí, es vol agrair a totes les persones i entitats que estan col·laborant a fer possible aquesta edició d’ACTIVA’T.

Els torns de l’ACTIVA’T al 95%

L’ACTIVA’T 4.0 ja està a punt d’arrencar. Un any més el Consell Esportiu de l’Anoia i Anima’ns Grup organitzen aquesta activitat que permetrà als joves d’Igualada i la comarca gaudir d’una activitat d’estiu ajustada a les seves necessitats i interessos.

Per l’edició d’enguany, els organitzadors han preparat tot una sèrie d’activitats setmanals amb força novetats amb la voluntat de sorprendre als ACTIVA’TS amb vivències que els ajudin a formar-se com a persones i futurs monitors i monitores.

Esperem que totes les activitats siguin de l’interès dels joves i que novament puguem gaudir de totes les activitats.

ACTIVA’T és DIVERSIÓ!!!Imatge